Coronavirus: Information från Tidaholms kommun

Text: Information från Tidaholms kommun, coronavirus (covid-19)

Tidaholms kommun följer rekommendationerna från svenska myndigheter gällande hanteringen av coronaviruset (covid-19). Kommunens prioritet är att säkerställa att viktiga samhällsfunktioner fungerar även under extraordinära situationer.

Rekommendationerna från myndigheterna kan ändras. Vi uppdaterar informationen nedan så snart vi kan vid förändringar. Informationen uppdaterades/granskades senast 30/3 kl. 12:05.

Tidaholms kommun kommer att följa de nationella rekommendationerna. Vi uppmanar alla invånare i Tidaholm att hålla sig updaterade kring utvecklingen och rekommendationerna som gäller för allmänheten. Samlad information från Sveriges myndigheter finns på krisinformation.selänk till annan webbplats.

Kommunen har planer för hur vi kan säkerställa att viktiga samhällsfunktioner kan upprätthållas även under extraordinära situationer.

Kommunens verksamheter

Besök i övriga kommunala verksamheter

Om du inte har sjukdomssymtom är du välkommen till kommunens verksamheter (undantaget äldreboenden). Om du har symtom, även om de är milda, bör du stanna hemma och begränsa dina kontakter med andra. Observera att vissa av kommunens verksamheter har stängt eller ändrat rutiner till följd av coronavirusets spridning. Besök verksamhetens sida på tidaholm.se där information finns om verksamheten är påverkad.

För företag

Information från kommunen

Vi uppdaterar löpande informationen på den här sidan. För att vara säker på att du har den senaste informationen gällande rekommendationer för allmänheten uppmanar vi dig dock att ta del av informationen från de svenska myndigheterna, exempelvis via krisinformation.selänk till annan webbplats. Just nu kan läget förändras på kort tid och Tidaholms kommun kommer att följa de nationella rekommendationerna.

Källkritik

Det finns alltid en risk att osanna rykten sprids och därför är det viktigt att du hämtar din information från källor du kan lita på. Var kritisk till rykten och påståenden som inte bekräftas av etablerade aktörer, till exempel myndigheter.

Kontakt

Tidaholms kommun

Telefon: 0502-60 60 00

E-post: tidaholms.kommun@tidaholm.se