Om webbplatsen

Välkommen till Tidaholms kommuns officiella webbplats! Här finns aktuell information om sådant som rör kommunens olika verksamheter.

Har du en åsikt om webbplatsen som du vill framföra är du välkommen att skicka in en synpunkt.

Om kakor

En kaka, "cookie", är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator. Tidaholms kommun använder kakor på sin webbplats för att kunna följa upp vilka sidor som besöks. Webbplatsen är en kritisk del av myndighetsutövningen. Att förstå hur besökare använder webbplatsen, och utvärdera huruvida den erbjuder den nivå av service som vi har i uppdrag att tillhandahålla, är därför nödvändig. Vi använder enbart informationen som anonym statistik.

Tillgänglighet

Vårt mål är att ha en webbplats tillgänglig för alla. Om du upplever problem med webbplatsen är vi tacksamma om du kontaktar oss så att vi kan bli bättre. I vår tillgänglighetsredogörelse kan du läsa mer om hur vi arbetar för et tillgänglig webb.

Anpassa webbplatsen

Webbplatsen är uppbyggd för att vara tillgänglig och användbar för så många som möjligt. För att få bästa möjliga upplevelse bör du använda en senare version av en modern webbläsare, men webbplatsen fungerar även med äldre webbläsare och utan javascript.

Lyssna på webbplatsen

Med hjälp av den lyssnafunktion som du hittar över texten på sidorna kan du få texten på webbsidona uppläst.

Anpassa textens storlek

De flesta moderna webbläsare har en funktion i menyn för att ändra storleken på webbplatsens text. Det lättaste sättet att anpassa textens storlek är att hålla nere Ctrl-tangenten och använda plus- och minustangenterna alternativt snurra på mushjulet. Använder du en Mac-dator håller du nere Command-tangenten istället för Ctrl.

Bildhantering

Tidaholms kommun äger rätten till bilder och grafik på webbplatsen. Det är inte tillåtet att ladda ner bilder eller använda dem på annat sätt utan tillstånd från Tidaholms kommun. Undantag görs endast om det tydligt framgår att det är tillåtet att ladda ner och använda bilden.

Behandling av personuppgifter

När du skickar e-post till oss, använder våra e-tjänster, lämnar eller röstar på Tidaholmsförslag eller skickar in synpunkter lagras dina personuppgifter för att vi ska kunna återkoppla till dig.

RSS-flöde

Vill du ha nyheter från kommunen som RSS-flöde hittar du länken på sidan nedan:

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:13 mars 2024