Idrott & aktivitet

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Den 18 mars meddelade Regeringen och Folkhälsomyndigheten att de nationella restriktionerna förlängs. Alla ej nödvändiga verksamheter inom kommuner bör hålla stängt till och med 1 april. Idrotts-, fritids- och kulturaktiviteter för barn och unga födda 2002 och senare undantas från regeringens rekommendation att stänga ner verksamheter.

Idrottshallarna är stängda för allmänheten. Hallarna är öppna för föreningar att bedriva sin verksamhet för barn och unga födda 2002 och senare. Det är inte tillåtet att spela matcher i hallarna och på konstgräsplanen.

Tidaholms kommun har många lokaler för aktivitet

  • Rosenbergshallen
  • Sparbankshallen
  • Forshallens stora sal
  • Forshallens lilla sal
  • Konstgräsplanen
  • Rosenbergs ishall

För att söka efter lediga tider samt för att göra en bokningsförfrågan använd med fördel vår webbsida för bokningsförfrågningar.

Där kan du själv snabbt få en överblick över lediga tider och ställa en bokningsförfrågan för ett flertal av Tidaholms kommuns idrottsanläggningar. Du kan även få information om exempelvis när matcher spelas.

Du kan välja att antingen söka lediga tider i ett schema eller i en sammanställd lista med lediga tider. Markera den tid som du är intresserad av och skicka in en bokningsförfrågan. Svar lämnas normalt inom några arbetsdagar.

Kontakt

Daniel Andersson

Enhetschef, fritid

Telefon: 0502‑60 62 07

E-post: daniel.andersson@tidaholm.se

Kultur- och fritidsförvaltningen

Telefon: 0502‑60 62 10

E-post: kultur.fritid@tidaholm.se

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:19 mars 2021