Klart med ny chef för kultur och fritidsförvaltningen

Exempelbild för mall

Tidaholms kommun välkomnar Klara Börjesson Ahlqvist som ny chef för kultur- och fritidsförvaltningen. Klara arbetar idag som turistchef i Falköpings kommun och börjar sitt nya uppdrag den 19 augusti.

— Vi är mycket glada över att Klara valt att tacka ja till tjänsten. Hennes erfarenhet och engagemang för området kommer att vara en stor tillgång för Tidaholms kultur- och fritidsliv, säger Ida Davidsson, ordförande i kultur och fritidsnämnden.

— Jag ser väldigt mycket fram emot att få arbeta tillsammans med Klara. Hennes bakgrund inom besöksnäringsutveckling och förmåga att bygga relationer är precis vad vi behöver för att utveckla och stärka verksamheten vidare, säger Magnus Sundén, kommundirektör.

Klara kommer närmast från en roll som turistchef i Falköpings kommun och har genom åren etablerat sig som en respekterad profil inom svensk besöksnäringsutveckling. Med ett omfattande kontaktnät är hon väl förberedd för att möta de utmaningar och möjligheter som den nya befattningen innebär.

— Jag ser verkligen fram emot att få börja jobba i Tidaholms kommun tillsammans med alla engagerade kollegor, det aktiva föreningslivet och de stolta invånarna. Vårt uppdrag bidrar till det goda samhället att bo och jobba i, besöka och vara stolt över, säger Klara Börjesson Ahlqvist

Klara har god förankring i regionen, och bor i Tvärred, Ulricehamns kommun. Hon efterträder Pema Malmgren som fått nytt uppdrag i Skövde kommun.

Kontakt

Tidaholms kommun

Telefon: 0502-60 60 00

E-post: kontaktcenter@tidaholm.se