Timvikarier inom vård och omsorg sökes

Är du en person som värdesätter omväxling, omtanke och balans mellan jobb och fritid i ditt arbetsliv? Då kanske jobbet som timvikarie inom social- och omvårdnadsförvaltningens olika verksamheter är något för dig.

Social- och omvårdnadsförvaltningens verksamheter av funktionshinder, hemtjänst, särskilt boende och personlig assistans. Genom att jobba hos oss är du med och bidrar till en bättre vardag för våra medborgare i behov av stöd här i Tidaholms kommun.

För att trivas i rollen behöver du vara lösningsfokuserad och kunna arbeta självständigt. Du är ansvarstagande, trygg och duktig på att skapa goda relationer samtidigt som du stöttar personer så att de får en bra vardag.

Kvalifikationer
Som sökande behöver du tycka om att arbeta med människor, vara lyhörd och ha lätt för att samarbeta. Du behöver inte ha erfarenhet/utbildning inom omvårdnadsarbete. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Du behöver vara 18 år fyllda.
Krav på att kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.
Körkort B är meriterande men inget krav.

Arbetstiden varierar utifrån behov, dag, kväll, natt under både vardagar och helger. Som timvikarie krävs att du kan hoppa in med kort varsel.

Intresseanmälan:
Godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter? * (obligatorisk)
Godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter?

I Tidaholms kommun ska varje behandling av personuppgifter ske enligt gällande lagstiftning. Detta innebär bland annat att vi skyddar dina personuppgifter med nödvändiga åtgärder samt att du kan kontakta oss för att få reda på vilka personuppgifter vi behandlar om dig. Mer information om hur Tidaholms kommun behandlar dina personuppgifter finns på vår webbplats, tidaholm.se/personuppgifter.

Frågor

Har du frågor eller funderingar kring hur ett timvikariat inom Social- och omvårdnadsförvaltningen fungerar är du välkommen att höra av dig.

Kontakt

Linda Täck

Enhetschef Resursen

Telefon: 0502-60 64 94

E-post: linda.tack@tidaholm.se