Anmälan dig till Kulturhelg Tidaholm 2024

Logotyp Kulturhelg Tidaholm

Tidaholms kommun är stolta att återigen välkomna konstnärer, hantverkare och kulturskapare till en av årets mest kreativa händelse – Kulturhelg Tidaholm. Anmäl dig idag! Söndag 9 juni är sista dagen för att anmäla sig.

Kulturhelg Tidaholm är ett återkommande evenemang som varje år växer i omfattning och popularitet. I fjol slogs nytt rekord med närmare 170 utställare på över 45 unika platser. Planeringen inför årets kulturhelg är nu i gång och från och med den 1 mars är anmälan öppen för dig som önskar delta och ställa ut.

Kulturhelgen är en rik och mångsidig kulturupplevelse för både utställare och besökare. Det är en möjlighet att visa upp och sälja konst, hantverk, och andra kulturella alster, samt att uppleva live-musik, lokala delikatesser och Tidaholms natursköna miljöer. Det är också ett tillfälle att bli en del av en växande gemenskap som värdesätter kulturell mångfald och kreativitet.

Kulturhelgen syftar till att lyfta fram och stärka Tidaholms identitet som en kulturell knutpunkt. Vi ser därför fram emot att välkomna både nya och återkommande utställare.

Kontakt

Johanna Andersson

Enhetschef kultur

Telefon: 0502-60 61 88

E-post:johanna.andersson@tidaholm.se