Jobbmässa 2023 - En unik möjlighet för arbetsgivare och jobbsökande

Den 22 augusti arrangerar Tidaholms kommun i samverkan med Nobia och Kriminalvården en jobbmässa. Mässan är ett bra tillfälle för arbetsgivare, företag och organisationer att nätverka med potentiella anställda eller för de som söker nya karriärmöjligheter.

Mässan äger rum i stora salen i Biblioteket mellan klockan 13 och 16. Du som arbetsgivare har här en möjlighet att visa upp din verksamhet och tjänster. Och är du på jakt efter nya arbetsmöjligheter, kommer detta att vara ett tillfälle att interagera direkt med företag och organisationer från olika sektorer.

Delta som utställare

Ta chansen och marknadsför er arbetsplats och hitta nya kompetent medarbetare. Utöver att marknadsföra era tjänster, får ni här en möjlighet att även ge en inblick i er företagskultur och de värderingar som ni representerar. Det är en chans att skapa långsiktiga relationer med potentiella anställda och stärka ert varumärke som en attraktiv arbetsgivare.

Jobbsökare och besökare - Hitta din nästa karriärmöjlighet!

För dig som är jobbsökare och besökare är jobbmässan en utmärkt plats att utforska olika arbetsgivare och deras möjligheter. Oavsett om du är nyutexaminerad, erfaren yrkesperson eller bara nyfiken på att byta karriärväg, finns det chanser för alla. Detta evenemang ger dig möjlighet att ställa frågor, lämna ditt CV och diskutera potentiella arbetsmöjligheter ansikte mot ansikte med representanter från företagen.

Om mässan

Jobbmässan arrangeras av Tidaholms kommun, tillsammans med Nobia och Kriminalvården syfte främja sysselsättning och utveckling i kommunen. Genom att föra samman olika aktörer inom näringslivet och arbetssökande, vill vi skapa en givande och gynnsam miljö för alla deltagare.

Mässan är kostnadsfri för både utställare och besökare.

Företag som ställer ut

  • PV Systems
  • Jetting
  • Nobia Svenska Kök/Marbodal
  • Kriminalvården
  • Nyföretagarcentrum Skaraborg
  • Tidaholms kommun

Frågor och anmälan

För mer information och anmälan om att delta som utställare, kontakta Caroline Lindell, näringslivsutvecklare E-post caroline.lindell@tidaholm.se (tillgänglig 10-11/8) eller Linnea Bengtsson, näringslivsstrateg e-post linnea.bengtsson@tidaholm.se (tillgänglig från och med 14/8)

Missa inte chansen att delta i denna spännande jobbmässa och utforska nya arbetsmöjligheter.

Kontakt

Tidaholms kommun

Telefon: 0502-60 60 00

E-post: kontakt@tidaholm.se