Konstnatten 2021

Ljussättning under Konstnatten

24-26 september är det åter dags för Konstnatten!

Konstnatten är en kulturfest med hundratals utställare, mysiga matställen och spännande kringarrangemang. Kulturhelgen brukar äga rum sista helgen i september och lockar tiotusentals besökare i varierande åldrar.

Det är allas ansvar att följa de allmänna rekommendationerna med anledning av covid-19. Det innebär att vi håller avstånd till varandra och att vi stannar hemma om vi har symtom.

Öppettider

Fredag kl. 18-23, lördag kl. 14-01, söndag kl. 11-14.

Samlingsutställningen

I Bibliotekshusets stora sal ges du möjlighet att se ett axplock av konst från Konstnattens utställare på ett och samma ställe. Samlingsutställningen har öppet följande tider:

fredag kl. 18-23
lördag kl. 14-01
söndag kl. 11-14

Art in light

Konst, utsmyckning och belysning av miljön i och längs Tidan och Turbinhusön. Under Konsthallen finns det garanterat som vanligt något som triggar barnens fantasi.

Turbinhusön

I lokalerna på Turbinhusön bjuds en fin blandning av konstuttryck. För att göra din konstupplevelse så säker som möjligt är det färre utställare än vanligt. Vi har också jobbat med att få ett flöde.

Utställarlista

I utställarlistan Länk till annan webbplats. hittar du alla utställningsplatser. Utställarlistan finns även att hämta på samlingsutställningen.

Kontakt

Kultur- och fritidsförvaltningen

Telefon: 0502-60 62 10

E-post: kultur.fritid@tidaholm.se