Senior på nätet – välkommen till Seniorportalen

dator på bord med seniorportalens startsida öppen

Seniorportalen är en hemsida som har samlat information och underhållning för dig som är äldre. Här kan du lösa korsord, se på film, göra quiz, lära dig mer om IT och mycket mer. Det är lätt att komma igång och passar även dig som inte är så van vid datorer.

Seniorportalen vill ge dig ett enkelt, digitalt verktyg för en roligare vardag och ökad livskvalitet. På startsidan väljer du bland rubriker som tidskapsel, bildspel, film, quiz, reportage och IT-skolan. När du har loggat in kan du ta del av allt innehåll, gratis. Här finns något för alla!

Klicka på länken nedna för att komma till seniorportalen.

Ring oss för att få inloggningsuppgifter gratis

Seniorportalen är gratis för dig som bor i en kommun som har avtal med Mediapoolen Västra Götaland AB – det har Tidaholms kommun. Du som bor i Tidaholms kommun är välkommen att ringa till kommunens verksamhet Stödformer för att få inloggningsuppgifter så att du kan ta del av allt innehåll.

Du betalar inget för att få tillgång till inloggningsuppgifterna. Det är samma inloggningsuppgifter varje gång du ska logga in så du behöver bara kontakta oss när du vill börja använda sidan.

Kontakt

Stödformer

Telefon: 0502-60 64 65 alt. 0502-60 64 20

E-post: omvardnadsforvaltningen@tidaholm.se