Konstnatten 2020

25-27 september är det åter dags för Konstnatten!

Konstnatten Falköping-Tidaholm är en kulturfest med hundratals utställare, mysiga matställen och spännande kringarrangemang. Kulturhelgen brukar äga rum sista helgen i september och lockar tiotusentals besökare av varierande åldrar.

Vi befinner oss fortfarande i en verklighet fylld av ovisshet och rädsla. Falbygdens Mat & Kultur står fast vid att genomföra Konstnatten 2020. Det är ett evenemang med många besökare där evenemangets fördel är att det pågår under lång tid och är utspritt på många platser.

Utställningsplatserna har arrangerats med omsorg för att skapa ett flöde och undvika möten. Tänk på att följa gällande rekommendationer och att hålla avstånd!

Öppettider

fredag kl. 18-23, lördag kl. 14-01, söndag kl. 11-14

Samlingsutställningen

Samlingsutställningar med konst från utställningsplatserna visas både i Tidaholm, Bibliotekshusets stora sal och i Falköping, Bildkällan. Samlingsutställningarna har öppet följande tider:

torsdag kl. 18-21
fredag kl. 12-23
lördag kl. 10-01
söndag kl. 11-14

Art in Light

Varje år brukar området runt Turbinhusön förvandlas till en plats som förtrollar med belysning av konst och vatten. I år har vi fått tänka om för att skapa avstånd och flöde. Vi bjuder i år på en konstvandring utomhus med förstorade konstverk av lokala konstnärer utspridda i stadskärnan. Karta finns att hämta i samlingsutställningen. Det fina med denna utställning är att du inte behöver tänka på vissa klockslag, den är öppen dygnet runt och du behöver inte trängas.

Utställarlista

Utställare tillkommer och försvinner i denna oroliga tid. För att kunna delge så rätt information som möjligt finns därför ny utställarlista att hämta på biblioteket/turistbyrån eller att ladda ner här. Utställarlista uppdaterad 2020-09-11PDF.

Kontakt

Johanna Andersson

Enhetschef kultur

Telefon: 0502-60 61 88

E-post: johanna.andersson@tidaholm.se