Verksamheter söker personal trots coronatider

Det finns verksamheter som, trots oroliga tider i och med coronaviruset, har stort behov av arbetskraft. Här är exempel på tre vitt skilda verksamheter som är öppna för ansökningar.

  • Gröna näringar- Det finns ett akut behov av personal inom trädgårdsnäringen och branschen behöver runt 5000 personer till den kommande säsongen. Nu startas en snabbutbildning inom trädgårdsnäringen. Lantbrukarnas Riksförbund Länk till annan webbplats.
  • Omvårdnad, Tidaholms kommun- Coronaviruset (covid-19) gör att fler är hemma från arbetet än vanligt, vilket i sin tur medför ett ökat tryck på personalförsörjningen. Tidaholms kommun söker därför bland annat nya kollegor inom omvårdnadsförvaltningens verksamheter. Lediga jobb
  • ICA Kvantum Tidaholm- Över tid finns här behov av arbetskraft. Kontaktpersoner är Christine Teljer och Sverker Josefsson. ICA Länk till annan webbplats.

Detta är exempel på näringar som är i behov av arbetskraft och som har hört av sig till Näringslivsenheten med önskan om att man sprider deras personalbehov. Det finns fler arbetsgivare som är i behov av arbetskraft, besök Arbetsförmedlingens hemsida för lediga tjänster. Arbetsförmedlingen Länk till annan webbplats.

Kontakt

Malin Lundberg

Näringslivschef

Telefon: 0502-60 63 90

E-post: malin.lundberg@tidaholm.se