Välkommen till kommunens nya webbplats!

Den nya hemsidan visas på en surfplatta

Du har kommit rätt: tidaholm.se har fått ett nytt utseende! Informationen finns kvar, men kanske på en annan plats än tidigare.

Här på vår webbplats hittar du information om allt från barnomsorg till bygglov. Nu har dessutom bland annat Tidaholms museum flyttat in på sidan och du som är företagare har fått en egen del där vi samlat allt som är viktigt för dig.

Välkommen till vår nya webbplats - hoppas du tycker om den!

Navigering

På startsidan hittar du ingågar till våra olika förvaltningar. Klickar du dig vidare så kommer du till en landningssida där vi grupperat information i olika ämen. I anslutning till informationenen på webbplatsen hittar du också relaterad information, som länkar, dokument, E-tjänster, balnketter och kontaktuppgifter till oss.

Surfar du på en mobiltelefon hittar du alla sidor under meny-knappen överst på sidan, men du kan också hitta till informationen via den ordinarie navigationen.

Vill du hellre söka klickar du på "sök" längst upp på sidan och kommer till vår sökfunktion.

Längst upp på sidan hittar du också kontaktuppgifter, tjänsten där du kan lämna synpunkter och göra felanmälningar, en genväg till våra E-tjänster och information på andra språk.

Utfallande text

För att du snabbare ska hitta just det du söker så har vi lagt in information i utfallande text. När du kommer till en sida som har utfallande text syns ett plustecken ihop med rubriken. Klicka på pulset och informationen träder fram.

Nyheter, avbrott och avvikelser

Vi har samlat alla kommunens nyheter på förstasidan. Här har vi också en rubrik där vi lägger ut information om sådant som avviker från det normala, som ett vägarbete eller en verksamhet som tillfällingt har stängt.

Aktiviteter och evenemang

Letar du efter något att göra så finns viss information på tidaholm.se, mycket hittar du dock på turistbyråns webbplats. Här finns bland annat kommunens välfyllda evenemangskalender.

Verksamheter med "egna" hemsidor

Några av våra verksamheter har fått "egna" sidor på vår sida. Vissa har du tidigare hittat på andra adresser och för andra är detta den första "egna" sidan. De verksamheter som har den här typen av sidor är:

Kontakt

Miranda Bergsten

Kommunikatör

Telefon: 0502-60 60 32

E-post: miranda.bergsten@tidaholm.se