Jobba i Tidaholm

Glada kollegor framför dator

Tidaholm växer! Kriminalvården storsatsar med utbyggnad av Tidaholmsanstalten och det gör att det behövs både kriminalvårdare och byggnadsarbetare inom alla områden. Ju fler vi är inom kommunen desto fler behöver också arbeta inom kommunen. Nu söker vi dig!

Tidaholm är en liten kommun med mycket att erbjuda. Det betyder att det finns jobb inom de flesta branscher och vi behöver alltid dig som vill fylla så väl fritid som arbete med görglädje!

Viktiga jobb i kommunen

Kommunen står för en stor del av samhällsservicen i Tidaholm. Det är våra medarbetare som utbildar barnen i skolan, tar hand om samhällets äldsta och håller snyggt i våra lummiga parker. Välkommen att söka Sveriges viktigaste jobb!

Kriminalvården bygger ut

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och jobbar för att samhället ska bli säkrare och tryggare. Här är du med och bidrar till vårt viktiga samhällsuppdrag tillsammans med kunniga kollegor. Välkommen till Kriminalvården du också!

I samband med utbyggnationen behövs byggnadsarbetare inom alla olika kompetenser. NCC har uppdraget via specialfastigheter. Nu söker vi dig som vill bygga ut Tidaholm!

Fler lediga jobb

På Arbetsförmedlingen finns många av de lediga jobb som finns i Tidaholm. Kanske hittar du ditt drömjobb i Tidaholm?

Goda grannar

I Tidaholm är det nära till det mesta och det som inte finns inom kommunen är heller inte långt borta. Som en del i expansiva Skaraborg har vi härliga grannar runt om oss - härifrån är både Göteborg och Stockholm bara en tågresa bort!

Kontakt

Tidaholms kommun

Telefon: 0502-60 60 00

E-post: tidaholms.kommun@tidaholm.se

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:20 april 2022