Linnea Bengtsson ny näringslivsstrateg i Tidaholms kommun

Linnéa Bengtsson

Tidaholms kommun har sett över hur man på bästa sätt ska kunna stötta kommunens näringsliv. Resultatet blir en ny organisation med tre tydliga målområden för arbetet. Nu har Linnea Bengtsson rekryterats för att leda arbetet.

- Arbetet med att göra kommunen attraktiv att starta och driva företag i har pågått länge. Linnea har under det senaste åren lett en utredning som presenterats under våren. Resultatet är att vi fått politiska direktiv att bygga en organisation utifrån tre målområden. Linnea har nu via en rekryteringsprocess tagits sig an att leda arbetet. Nu fortsätter uppbyggnaden av resten av organisationen, arbetssätt och forum, säger Johan Elgh, Samhällsbyggnadschef.

Huvuduppdraget för Linnea kommer att vara att ansvarig för alla kontakter och nätverk såväl internt som externt.

- Efter att ha fått möjlighet att samverka med kollegorna i kommunen och haft inledande dialog med näringslivet ser jag mycket framemot att ta mig an uppdraget som Näringslivsstrateg. Mina tidigare år som Internationell affärsutvecklare för Skaraborgs näringsliv ser jag som en bra matchning med den görglädje som finns här i Tidaholm! säger Linnea Bengtsson.

Mer information om hur den nya organisationen kring näringslivsfrågorna inom kommunen kommer inom kort.

Kontakt

Linnea Bengtsson

Näringslivsstrateg

Telefon: 0502- 60 63 89

E-post: linnea.bengtsson@tidaholm.se

Johan Elgh

Samhällsbyggnadschef

Telefon: 0502-60 60 00

E-post: johan.elgh@tidaholm.se