Linnea Bengtsson – Tidaholms kommuns näringslivskontakt

Med start den 17 augusti blir Linnea Bengtsson näringslivskontakt i Tidaholms kommun. Linnea kommer senast från Lidköpings kommun där hon under 12 år arbetat som internationell affärsutvecklare på plats i Rockford USA, ett samarbete som Tidaholms kommun genom Skaraborgs kommunalförbund varit delaktiga i sedan 2014. Linnea har då stiftat bekantskap med flera företag i Tidaholm som har USA-kontakter.

- Tidaholm är en kommun som verkligen visat framåtanda och jag ser mycket fram emot att fortsätta lära känna näringslivet och verka för en fortsatt lokal utveckling, säger Linnea och tillägger:

- Som liten besökte jag Tidaholm då min farbror arbetade på Kavlås gård och mina kusiner gick i Fröjereds skola. Nu ser jag fram emot att lära känna Tidaholm som vuxen.

Linnea kommer främst att sköta kontakten med företagen men också arbeta fram en strategi för framtidens näringslivsfrågor. Linneas närmsta chef blir samhällsbyggnadschef Johan Elgh.

- Det är fantastiskt roligt att få Linnea till Tidaholm. Att ta fram en strategi tillsammans med bland annat näringslivet om hur vi kan arbeta framåt för att förbättra vårt näringslivsklimat är en viktig uppgift, säger kommundirektör Eva Thelin.

Kontakt

Eva Thelin

Kommundirektör

Telefon: 0502-60 60 20

E-post: eva.thelin@tidaholm.se