Många tankar och förslag för att öka Tidaholms stadskärnas attraktivitet

I samband med Juldrömmen i december hade Tidaholms invånare chansen att lämna in tankar och idéer på frågan ” Vad skulle krävas för att du skall besöka Tidaholms stadskärna (centrum) oftare eller stanna längre i stadskärnan?”. Det kom in hela 440 kuponger med förslag, en del med liknande svar. 

- Många tidaholmare har återigen engagerat sig och det är alltid lika kul att gå igenom alla förslag, säger Ida Elf Centrum- och besöksnäringsutvecklare.

De inkomna svaren har nu sammanställts och kommer att skickas ut till butiker, caféer, restauranger, politiker och tjänstemän. Svaren kommer även att tas med i det arbete som pågår kring stadskärnan och att ta fram visuella visionsbilder för hur en framtida attraktiv stadskärna skulle kunna se ut i Tidaholm.

- Det är tillsammans som vi utvecklar Tidaholm och stadskärnan ska vara till för alla att trivas i och besöka! Därför är det viktigt att vi är lyhörda för våra besökare i stadskärnan och lyssnar in vad de önskar finns i stadskärnan och hur den utformas, fortsätter Ida Elf.

Alla förslag: Juldrömmen 2018PDF

Kontakt

Ida Elf

Centrum- och besöksnäringsutvecklare

Telefon: 0502-60 62 16

E-post: ida.elf@tidaholm.se