Företag & Tidaholms platsvarumärke

Många personer äter frukost vid långbord och lyssnar på en föreläsare

I Tidaholm älskar vi att göra! Genom vårt platsvarumärke vill vi visa vad Tidaholm står för som plats. Platsvarumärken ägs och används av alla som bor, arbetar eller på annat sätt är verksamma i Tidaholm. Du som företagare är därför fri att använda platsvarumärket i din verksamhets marknadsföring och vid rekrytering - förutsatt att du är tydlig med att företaget är en del av Tidaholm.

Logotyp, foton med mera

På webbplatsen platsentidaholm.se Länk till annan webbplats. finns en grafisk verktygslåda för dig som vill använda varumärket för att sprida information om platsen Tidaholm. Här kan du ladda ner logotypen, grafiska element, foton och filmer. Du hittar också inspiration och förslag på texter och ord du kan använda för att sprida budskapet om Tidaholm.

Låna material till event

Ska du till exempel ha kundevent eller delta på mässa är du välkommen att låna material med platsvarumärket. Det finns bland annat beachflaggor, roll up's, strandstolar att låna.

Varför ett platsvarumärke?

Platsvarumärkesarbetet syftar till att stärka Tidaholms konkurrens- och attraktionskraft så att fler väljer att bo, besöka och driva företag i Tidaholm. Mer information om bakgrunden till platsvarumärket hittar du på platsentidaholm.se Länk till annan webbplats..

Kontakt

Chrisstine Alm

Kommunikationsstrateg

Telefon: 0502-60 60 32

E-post: christine.alm@tidaholm.se

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:13 mars 2024