Sommar på Tidaholms museum

Ombyggnation pågår, verktyg ligger framme

Besök den Tillfälliga Eddie Meduza-utställningen på Tidaholms Museum i Sommar

Denna sommar har du möjlighet att uppleva en unik resa genom Eddie Meduzas fascinerande värld på Tidaholms Museum. En tillfällig utställning som hyllar en av Sveriges mest ikoniska musikprofiler.

Utställningen ger dig chansen att komma nära Eddie Meduzas liv och verk. Du kan se hans legendariska gitarrer, den klassiska skinnjackan som tillhörde Errol, och många fler personliga föremål som berättar historien om hans karriär och inverkan på den svenska musikscenen. Varje artefakt är en del av den större berättelsen om Eddie Meduza, en artist som lämnade ett outplånligt avtryck i musikhistorien.

Förutom att utforska utställningen, kan besökare också ta en titt i museets butik där ett exklusivt sortiment av t-shirts och souvenirer finns tillgängliga. Dessa unika föremål är perfekta för alla som vill ta med sig en bit av Eddie Meduzas arv hem.

Oavsett om du är en hängiven fan eller bara nyfiken på att lära känna en av Sveriges mest legendariska musikprofiler, är denna utställning ett måste. Missa inte chansen att dyka djupt in i Eddie Meduzas värld och uppleva hans musikaliska arv på nära håll.

Planera ditt besök till Tidaholms Museum i sommar och upptäck varför Eddie Meduza fortfarande är en älskad och omtalad ikon inom svensk musik.

📍 Plats: Tidaholms Museum
🛍 Butik: Exklusiva t-shirts och souvenirer

Välkommen till en sommar fylld av musik och nostalgi!

Fler nyheter om vad ni kan vänta vid ett besök hos oss i sommar kommer inom kort!

Kontakt

Anja Pärnänen Praesto

Museiintendent

Telefon: 0502-60 61 92

E-post: anja.praesto@tidaholm.se