Nyhet för evenemang & aktiviteter!

Ombyggnation pågår, verktyg ligger framme

Tidaholms evenemangskalender uppgraderas till en evenemangs- och aktivitetskalender!

Spännande uppdatering för hemsidan:

Vår evenemangskalender tar ett spännande steg framåt genom att utökas till att inkludera inte bara evenemang utan även olika aktiviteter. Den uppdaterade kalendern kommer att erbjuda er ännu mer mångfald och möjligheter att upptäcka och delta i olika typer av händelser och aktiviteter runt om i staden.

Trots denna uppgradering kommer själva formuläret för att skicka in evenemang eller aktiviteter till kalendern att fungera precis som vanligt. Det kommer inte att finnas några förändringar i själva processen för att lämna in evenemang eller aktiviteter. Ni kan enkelt använda samma formulär på hemsidan som tidigare.

En av fördelarna med den nya kalendern är att användarna kommer att kunna filtrera och söka i kalendern mycket lättare beroende på vad de är intresserade av. Oavsett om man letar efter konserter, sportevenemang, kulturella aktiviteter eller något annat kommer det att vara enkelt att hitta relevant information och planera sina aktiviteter i förväg.

Om ni inte tidigare skickat in era evenemang eller nu vill skicka in aktiviteter till kalendern så hittar ni formuläret här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om något känns oklart så hjälper vi på turistbyrån er mer än gärna att komma igång!

 

Kontakt

Antonia Karlsson

Enhetschef för besöksverksamhet

Telefon: 0502-60 61 53

E-post: antonia.karlsson@tidaholm.se