Utforska Astrid Lindgrens Sagor i En Magisk Föreställning!

Ombyggnation pågår, verktyg ligger framme

Ett sammarbete mellan Kulturskolan och Barnens hus.

Tidaholm, den 23 maj 2024

 

Ta med hela familjen på en oförglömlig resa genom Astrid Lindgrens fantastiska sagovärld! På den spännande föreställningen som arrangeras av Kulturskolan i samarbete med Barnens Hus kommer du att få möjlighet att återuppleva några av de mest älskade berättelserna på ett helt nytt sätt.

Bland de förtrollande äventyren som väntar kan du följa med Ronja och Birk på deras modiga strapatser i skogen, lära känna Rasmus och hans lojala vän Oscar under deras resa genom landsbygden och uppleva den oförglömliga charmen hos Lotta på Bråkmakargatan tillsammans med hennes trogna vänner Madicken och Lisbeth.

Men vänta, det blir ännu mer! Du kommer också att få möta den busiga Emil och hans lilla syster Ida i deras tokiga upptåg. Som kronan på verket avslutas föreställningen med en lite längre teateruppsättning om den världsberömda Pippi Långstrump, där du tillsammans med hennes lojala vänner Herr Nilsson och Lilla Gubben kan njuta av hennes otroliga styrka och livsglädje.

Föreställningen är en spektakulär blandning av teater, sång och överraskningar som kommer att underhålla både unga och gamla. Missa inte chansen att fördjupa dig i denna magiska värld!

Datum: 23 maj
Tid: 17.30 (ca 45 minuters föreställning)
Plats: Barnens Hus

Efter föreställningen kommer det att finnas möjlighet att köpa korv med bröd i caféet.

Biljetter finns tillgängliga på Rbok.


Kom och upplev magin tillsammans med oss!

 

Kontakt

Antonia Karlsson

Enhetschef för besöksverksamhet

Telefon: 0502-60 61 53

E-post: antonia.karlsson@tidaholm.se