Idrottsskolan 2021

Flicka spelar tennis

Välkomna till Idrottsskolan 2021! För att idrottskolan ska kunna genomföras på ett smittsäkert sätt skiljer sig upplägget en aning från tidigare år. Idrottsskolan pågår måndag till torsdag kl. 8.30-12 under vecka 26 och riktar sig till ungdomar i årskurs 2-6. Några exempel på idrotter du får prova på är boxning, gymnastik, handboll, parasport, bowling, tennis och boule.

Varje deltagare kommer att få ett schema där det framgår vilka idrotter som kommer att testas på respektive dag. Det kommer inte att vara någon gemensam samling varje dag utan dagen startar och avslutas vid schemalagd aktivitet. Deltagarna ansvarar själva för att förflytta sig mellan de olika aktiviteterna. Vid lite längre förflyttningar hjälper kultur- och fritidsförvaltningens feriepraktikanter till. De flesta aktiviteterna kommer att genomföras i anslutning till Bruksvilleparken.

Idrottsskolan har ett begränsat antal platser. Varje grupp begränsas till 10 deltagare för att aktiviteterna ska kunna genomföras på ett smittsäkert sätt. Platserna lottas ut om det blir fler anmälningar än det finns platser. 

Obligatorisk föranmälan via e-post daniel.andersson@tidaholm.se senast 9 juni. I anmälan behöver du skriva barnets namn, ålder, anhörigs namn och telefonnummer (person som går att nå under tiden som Idrottskolan pågår) samt eventuell övrig information som kan vara bra för arrangören att känna till. Bekräftelse skickas ut via e-post till de som får plats. I bekräftelsen bifogas ett personligt schema för deltagaren och annan praktisk information.

Kontakt

Daniel Andersson

Enhetschef, Fritid

Telefon: 0502‑60 62 07

E-post: daniel.andersson@tidaholm.se 

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:28 maj 2021