Tomtkö Rosenberg

Via formuläret nedan ställer du dig i kö till villatomterna på Rosenbergsområdet. Du kommer att få en bekräftelse till din angivna e-postadress så snart din ansökan hanterats på samhällsbyggnadsförvaltningen.

Att ställa sig i tomtkö innebär inte att du binder dig att köpa en tomt, utan att placera sig i kö sker helt utan förbindelser. Först i kön får möjlighet att välja tomt först, helt enkelt. För att få ett så rättvist kösystem som möjligt går det endast att ställa sig i kö via detta formulär.

Mer information om området och att boka tomt finns på sidorna om Rosenberg.

Information samt intresseanmälningar för byggnation av grupphusbebyggelse (radhus, parhus, kedjehus samt flerbostadshus) tas emot via samhällsbyggnadsförvaltningen (ej formuläret nedan).
Godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter? * (obligatorisk)
Godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter?

I Tidaholms kommun ska varje behandling av personuppgifter ske enligt gällande lagstiftning. Detta innebär bland annat att vi skyddar dina personuppgifter med nödvändiga åtgärder samt att du kan kontakta oss för att få reda på vilka personuppgifter vi behandlar om dig. Mer information om hur Tidaholms kommun behandlar dina personuppgifter finns på vår webbplats, tidaholm.se/personuppgifter.

Kontakt

Pernilla Andersson

Utredningssekreterare

Telefon: 0502-60 60 82

E-post: pernilla.andersson@tidaholm.se

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:24 januari 2019