Eleverna på plats i idrottshallen på Rosenberg

Idrottshallens interiör

Nu står den nya idrottshallen på Rosenberg klar. På grund av pandemin får våra föreningar tyvärr vänta på att få tillträde men redan nu är skolans verksamhet i full gång i hallen.

- Hallen kommer främst att nyttjas av skolan under dagtid och föreningslivet kvällstid. På sikt kommer vi att se matcher och cuper med ett väl tilltaget café och teorisal, säger Daniel Andersson som är fritidssamordnare på Kultur- och fritidsförvaltningen.

Den nya idrottshallen är utformad för att ha god tillgänglighet och för att fungera i många olika idrotter och situationer. Det finns stora förråd och välplanerade omklädningsrum.

Teorisalen är utformad för att både fungera för skolans behov men också för att föreningar ska kunna boka den för att till exempel hålla styrelsemöten, föräldramöten eller utbildningar. Skulle en förening vilja hyra salen för exempelvis ett träningsläger kan salen också användas som övernattningssal.

- Just nu är ju vardagen lite upp och ner men när vi kan börja träffas och träna igen som vanligt så tror jag att idrottshallen kommer att bli ett mycket uppskattat inslag i Tidaholms idrottslandskap! Säger Daniel Andersson.

Kontakt

Daniel Andersson

Kultur- och fritidssamordnare

Telefon: 0502-60 62 07

E-post: daniel.andersson@tidaholm.se