Tomtvisning på Rosenberg planeras

Bild över byggområdet med den nya skolan och Tidaholms stad i bakgrunden

Väntar på att få tillgång till din tomt på Rosenberg? Eller funderar du på att boka en tomt? Då kommer det att finnas möjlighet för dig att komma och besöka området lite längre framåt våren.

Det finns fortfarande några tomter lediga på Rosenberg men det är många som just nu väntar på att få tillgång till sin nya tomt och börja bygga. För dig som bokat en tomt eller står i tomtkö kommer det att finnas möjlighet att komma in på området för att se hur arbetet med tomterna fortskrider. Visningen av området planeras till mars och det kommer att komma ut en särskild inbjudan till tillfället.

- En fördel med den än så länge milda vintern är att arbetet på Rosenberg kunnat fortgå utan att hindras av tjäle eller snö. I mars räknar vi med att ha kommit så långt i processen att de som bokat tomter ska kunna få en riktigt bra känsla för platsen de inom kort kommer att bo på, säger Pernilla Andersson som är ansvarig för tomtbokning.

Ställ dig i tomtkö

Funderar du på om en tomt på Rosenberg är något för dig? Välkommen att läsa mer om tomterna som är kvar och ställ dig i tomtkö!

Kontakt

Pernilla Andersson

Utvecklingsledare, tomtbokning

Telefon: 0502-60 60 82

E-post: pernilla.andersson@tidaholm.se