Bokning av tomter på Rosenberg

3D skiss över det nya bostadsområdet

I början på januari kommer de som står först i tomtkön att få möjlighet att boka tomter på Tidaholms kommuns nya bostadsområde Rosenberg. Står du inte i tomtkö än? Det är inte för sent att anmäla intresse.

Det finns 46 villatomter på Rosenberg som beräknas vara klara för övertagande vid årsskiftet 2019-2020. De som stått i tomtkö längst kommer nu att få erbjudande om att boka sin framtida tomt.

De som står på plats 1-10 i kön kommer att få information om tomterna i början på januari. Ett par dagar senare erbjuds de, i turordning, att boka en tomt. Veckan efter är det de med plats 11-20 som får möjlighet att boka. Då kommer informationen också att innehålla vilka tomter som redan bokats. Det kommer också att gå att följa tomtbokningen på webben genom veckovisa uppdateringar.

- Vi hoppas att vi kan göra bokningsprocessen effektiv så att de som står i tomtkö inte behöver vänta så länge på att få veta vilken tomt som blir deras, säger Pernilla Andersson som ansvarar för tomtbokningen.

Mer information om vilka regler som finns för olika delar av bostadsområdet hittar du på sidorna om Rosenberg. Här kan du också läsa mer om skolan som håller på att byggas och ställa dig i tomtkö till området.

Kontakt

Pernilla Andersson

Utvecklingsledare, tomtbokning

Telefon: 0502-60 60 82

E-post: pernilla.andersson@tidaholm.se


Marie Bengtzon

Planarkitekt

Telefon: 0502-60 60 30

E-post: marie.bengtzon@tidaholm.se