Lediga tomter

Efterfrågan på bostäder och villatomter är stor i Tidaholm idag. Kommunen planerar därför för fler områden för både villor och flerbostadshus de kommande åren. Nedan ser du vilka tomter och områden som finns tillgängliga idag.

Läs mer om framtida projekt, klicka här!

Tidaholms tätort

Rosenbergsområdet - Villor

Södra Rosenberg är ett nybyggnadsområde i södra delen av Tidaholms tätort där det finns lediga tomter i olika storlekar för både villor, parhus och radhus. I Rosenbergsområdet har du gångavstånd till det mesta som vardagen kräver. Skola och förskola, rekreation och motion, matservering och dagligvaruhandel samt anslutningspunkter för kollektivtrafik och goda förbindelse mot Tidaholms tätort.

Kungslena

Kungslena

På Kalkbrukstigen i Kungslena by finns nu lediga tomter för villabebyggelse! En unik chans att bygga hus mitt i den historiska miljön kring Kungslena samhälle.

Kungslena är ett mindre bysamhälle i nordvästra delen av Tidaholms kommun. Närheten till väg 26 möjliggör bra kommunikationer och pendlingsmöjligheter till Tidaholm (1mil), Skövde (2mil) och Falköping (2mil). I Ekedalen (5km) finns både skola (F-6) och förskola.

Kontakt

Rickard Wikdahl

Utvecklare, tomtbokning

Telefon: 0502-60 60 67

E-post: rickard.wikdahl@tidaholm.se

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:27 juni 2024