Distansundervisning införs på KompetensCentrum

Information uppdateras löpande på V-klass och vi hänvisar samtliga elever att läsa om vad som gäller för er där.

Vuxenutbildningen KompetensCentrum kommer inte att ha elever på plats i skolan från och med onsdagen den 18 mars och tillsvidare, på rekommendation av Folkhälsomyndigheten Länk till annan webbplats.. Skolan kommer att bedriva undervisning på distans med start torsdagen den 19 mars. Elever får all information via Vklass och Lunis.

Våra elever ska följa sina ordinarie scheman. De undervisande lärarna kommer från och med torsdag 19 mars att lägga ut all sin planering i schemat så att eleverna kan få en samlad bild över vad de ska arbeta med under dagen och veckan. Elever ser planeringen genom att klicka på schemapositionen.

För er som studerar på SFI - följ instruktionerna på LUNIS.

Vklass och LUNIS kommer fortsatt att vara våra gemensamma kommunikationskanaler men vi kommer också att använda Microsofts Teams så det är bra om våra elever startar det och testar det hemma (gäller ej SFI elever). Har elever tillgång till hörlurar med mikrofon så är det tacksamt om de använder det vid kommande videokonferenser.

Vi tar en dag i taget och återkommer med information fortlöpande i Vklass och LUNIS. Eventuella frågor får givetvis ställas till respektive mentor.

Har eleverna inte internetuppkoppling hemma så ska de höra av sig till sin lärare. De kan då, komma att få uppgifter via post eller sms (bild) till att börja med.

Är eleverna sjuka och inte kan deltaga i distansundervisningen så ska de sjukanmäla sig som vanligt.

V-klass hittar du här:

Kontakt

Judith Martinez Åkesson

Utbildningssamordnare

Telefon: 0502-60 61 73

E-post: judith.martinez-akesson@tidaholm.se