UF-företag från Rudbecksgymnasiet deltar i E-week

Flera elever på Rudbecksgymnasiet bedriver ung företagsverksamhet och kommer under vecka 11 delta i E-week som ersätter den årliga UF-mässan.

Digital UF-vecka, E-week

Under E-week får UF-företagare i hela Skaraborg delta i digitala tävlingar, sälja sina produkter i UF-gallerian och deltaga på digitala aktiviteter.

E-week

Den traditionella UF-mässan kommer i år att ersättas av E-week. E-week kommer att innehålla alla delar som den traditionella UF-mässan brukar innehålla. UF-företagen får chansen att sälja sin produkter på UF-gallerian. Det finns möjlighet att lyssna på många olika intressanta föreläsningar. I år kan man lyssna på bland annat Alexander Pärleros från framgångspodden, bloggaren och entreprenören Nicole Falciani och rapparen Petter.

E-week avslutas precis som den traditionella mässan med final och prisutdelning. Finalen livesänds på UF Skaraborgs Youtube-kanal den 26 mars kl. 11.30. För mer information om E-week besök deras hemsida. Länk till annan webbplats.

Våra unga företagare

Samtliga elever som går ekonomiprogrammet kommer i sin utbildning att få bedriva UF-företag. Men från och med nästa termin så kommer möjligheten även att finnas för samtliga elever, oavsett vilket program du går, att bedriva UF-företag som ett individuellt val.

De UF-företag som finns på Rudbecksgymnasiet just nu är:

  • Anlaxidon UF
  • Candels UF
  • Cookbook UF
  • Kork UF
  • Marieborgs specialinredningar UF

Nu önskar vi dom allihop ett stort lycka till på E-week!

Vill du veta mer om Rudbecksgymnasiet är du välkommen att besöka vår hemsida.

Kontakt

Sanna Åsberg

Kommunikatör

Telefon: 0502-60 61 42

E-post: sanna.asberg@tidaholm.se