Vattenavstängning

Tisdag 2 maj. Planerad vattenavstängning på Enebacksområdet då en läckande servisventil ska åtgärdas. Berörda fastigheter har fått meddelande i brevlådan.

Arbetet inleds tisdag kl 07.00 Avstängning av vatten sker någon gång efter kl 8.00. Det är inte möjligt för oss att i förväg lämna mer detaljerad information om mellan vilka tider eller hur länge avstängning kommer att vara nödvändig. Vår målsättning är att fastigheternas vattentillgång ska påverkas under en så kort tid som möjligt.

Vad behöver du göra?

  • Tappa upp vatten för ditt dagsbehov.
  • Behöver du mer färskvatten kommer en tank finnas uppställd på vändplanen på Slåttervägen. Ta med eget kärl för avhämtning.
  • Avstå från att köra hushållsmaskiner som kräver vattentillförsel.
  • När vattnet är tillbaka, öppnas kranar försiktigt då det kan förekomma luft i ledningarna.
  • Spola ur ledningarna om vattnet är missfärgat. Det kan förekomma på grund av tryckförändringar i ledningsnätet under arbetet. Det är inte farligt men kan se tråkigt ut. Missfärgningar kan fortsätta att förekomma under något dygn framåt.

Vi reserverar oss för eventuella oförutsedda händelser som kan medföra att arbetet kan ta längre tid än beräknat och/eller påverka ett större område än aviserade fastigheter.

Kontakt

VA/Avfall

Kundtjänst

Telefon: 0502-60 62 00

Telefontid: Måndag - torsdag 8-16, fredag 8-15 (lunchstängt 12-13)

E-post: va.avfall@tidaholm.se