VA ledningsarbete Brogårdsområdet

Vi utför ett planerat underhåll på VA-nätet där det blir nödvändigt att under viss tid även stänga områdets servisventiler för vatten. Planerad avstängning sker i två etapper.

Torsdag 2022-10-06 mellan kl 8-16 berörs fastigheter i etapp 1: Hästskovägen och Småstugevägen

Tisdag 2022-10-11 mellan kl 8-16 berörs fastigheter i etapp 2:

Barkvägen, Bergsvägen, Sandvägen, Brogårdsvägen och BRF Mossen

Ledningsarbetet startar onsdag vecka 40 och avslutas under vecka 41. Under hela perioden får fordonstrafik en begränsad framkomlighet runt avstängda arbetsområden. Vi ber er att vara uppmärksamma, respektera avstängningar och sänka hastigheten.

Berörda enskilda fastigheter har fått meddelande i brevlådan. Berörd bostadsrättsförening har fått meddelande till föreningen som informerar sina delägare.

Det är inte möjligt för oss att i förväg lämna mer detaljerad information om mellan vilka tider eller hur länge avstängning kommer att vara nödvändig. Vår målsättning är att fastigheternas vattentillgång ska påverkas under en så kort tid som möjligt.

Vad behöver du göra?

  • Tappa upp vatten för ditt dagsbehov i förväg.
  • Avstå från att köra hushållsmaskiner som kräver vattentillförsel.
  • När vattnet är tillbaka, öppnas kranar försiktigt då det kan förekomma luft i ledningarna.
  • Spola ur ledningarna om vattnet är missfärgat. Det kan förekomma på grund av tryckförändringar i ledningsnätet under arbetet. Det är inte farligt men kan se tråkigt ut. Missfärgningar kan fortsätta att förekomma under något dygn framåt.

Vi reserverar oss för eventuella oförutsedda händelser som kan medföra att arbetet kan ta längre tid än beräknat och/eller påverka ett större område än aviserade fastigheter..

Kontakt

VA/Avfall

Kundtjänst

Telefon: 0502-60 62 00

Telefontid: Måndag - torsdag 8-16, fredag 8-15 (lunchstängt 12-13)

E-post: va.avfall@tidaholm.se

För akuta frågor om driftstörning under beredskapstid

Telefon: 0703-31 60 86

Beredskapstid: Vardagar 16-07 samt helger