Vattenläcka åtgärdas på Linvägen

Arbetet är planerat till tisdag 9 februari mellan kl 7-16. Alla berörda fastigheter har fått meddelande i sin brevlåda under måndag 8 februari.

Vi ska reparera en vattenläcka som upptäcktes under måndagens förmiddag. Arbetet kommer att innebära tryckfall på vattnet i ledningsnätet och hel avstängning vid upprepade tillfällen under reparationstiden. Vi beräknar att alla kommer att ha fått tillbaka vattnet till kl 16.00 på tisdag.

Vad behöver du göra? Tappa upp vatten för ditt dagsbehov i förväg. Avstå från att köra hushållsmaskiner som kräver vattentillförsel. När vattnet är tillbaka, öppnas kranar försiktigt då det kan förekomma luft i ledningarna. Spola ur ledningarna ordentligt om vattnet är missfärgat.

Det kan hända att fordonstrafik till området påverkas om vi behöver stänga av ett arbetsområde på gatumark. Var uppmärksam och respektera avstängningar.

Vi reserverar oss för eventuella oförutsedda händelser som kan medföra att arbetet kan ta längre tid än beräknat eller om det av akuta orsaker behöver inledas före den nu planerade åtgärden.

Kontakt

VA/Avfall

Kundtjänst

Telefon: 0502-60 62 00

Telefontid: Måndag - torsdag 8-16, fredag 8-15 (lunchstängt 12-13)

E-post: va.avfall@tidaholm.se

För akuta frågor om driftstörning under beredskapstid

Telefon: 0703-31 60 86

Beredskapstid: Vardagar 16-07 samt helger