Tidigare vattenläcka Västra och Östra Kullövägen

Alla kunder har nu fått tillbaka vattnet men kan uppleva ett lägre tryck i ledningarna än normalt tills dess att vi är helt klara med reparationen. Missfärgningar kan förekomma både hos de som direkt har varit berörda och andra närliggande fastigheter i området. Reparationsarbetet fortsätter under kvällen.

Information senast uppdaterad tisdag kl 16.50. Missfärgat vatten kan förekomma på grund av ändrade flödesriktningar i huvudnätet under reparationen. Det är inte farligt men kan se tråkigt ut. Missfärgningar kan fortsätta att förekomma under något dygn framåt även efter att reparationerna har slutförts.

Dricksvattenvagn står uppställd för tappning på vändplatsen längst in på Östra Kullövägen. Den kommer att stå kvar till onsdag morgon kl 9.00. Ta med egen behållare för att hämta det du behöver. 

När vattnet är tillbaka, öppnas kranar försiktigt då det kan förekomma luft i ledningarna. Spola ur ledningarna ordentligt om vattnet är missfärgat. Avstå från att köra hushållsmaskiner som kräver vattentillförsel till dess att vattnet klarnat.

Återställning av ytor fortsätter under onsdagen om vi inte blir klara redan ikväll. Vi reserverar oss för ytterligare oförutsedda händelser.

Kontakt

VA/Avfall

Kundtjänst

Telefon: 0502-60 62 00

Telefontid: Måndag - torsdag 8-16, fredag 8-15 (lunchstängt 12-13)

E-post: va.avfall@tidaholm.se

För akuta frågor om driftstörning under beredskapstid

Telefon: 0703-31 60 86

Beredskapstid: Vardagar 16-07 samt helger