Reparation vattenläcka

Information senast uppdaterad kl 15.20

Nu har alla kunder fått tillbaka vatten i sina ledningar. Luftning av ledningsnätet pågår. Vi beräknar vara klara med reparationsarbetet idag som planerat.

(kl 11.55) På grund av att en ventil inte tätar korrekt måste vi utöka området till att även omfatta Gamla Hjovägen 2 och ett mindre antal fastigheter på Källstorpsvägen, på delen närmast slalombacken. Just dessa fastigheter har inte tidigare aviserats. Vi jobbar så snabbt som möjligt för att få tillbaka normal vattentillförsel.

Område Agnetorp Piggsliden kommer att beröras av vattenavstängning under tisdag mellan kl 9-16 i samband med en reparation av en vattenläcka.

Berörda fastighetsägare och vattensamfällighet som har sin anslutningspunkt i området har fått information via direkt kontakt eller skriftligt i brevlåda under måndagen då också arbetet inleds. Vattenavstängning kommer dock först att ske under tisdagen 2020-08-18 och inte före kl 9.00.

Berörda fastigheter kommer att vid upprepade tillfällen under dagen beröras av nödvändig avstängning. Vi jobbar så snabbt som möjligt för att kunna tillgodose våra kunder med normal vattentillförsel. Vi reserverar oss för oförutsedda händelser som kan innebära att repartionerna kan ta längre tid än beräknat.

Tappa upp vatten för konsumtion under dagen och avstå från att köra hushållsmaskiner som kräver vatten. När vattnet är tillbaka, öppnas kranar försiktigt då det kan förekomma luft i ledningarna. Spola ur ordentligt om vattnet är missfärgat.

Kontakt

VA/Avfall

Kundtjänst

Telefon: 0502-60 62 00

Telefontid: Måndag - torsdag 8-16, fredag 8-15 (lunchstängt 12-13)

E-post: va.avfall@tidaholm.se

För akuta frågor om driftstörning under jourtid

Telefon: 0703-31 60 86

Jourtid: Vardagar 16-07 samt helger