Synpunkter och felanmälan
Tidaholms kommun
menu

Lättare för besökare i Tidaholm

Nu blir det lättare att vara besökare i Tidaholm. Två InfoPoints ska hjälpa turisterna rätt i kommunen. Förhoppningen är nöjdare besökare som stannar längre.

Inför sommarsäsongen blir det lättare för turister i Tidaholm att få information och tips om närområdet genom två lokala InfoPoints. Förutom Turistbyrån på Vulcanön kommer även Hökensås Camping & Stugby samt Kaffestugan på Turbinhusön att kunna hjälpa turister att hitta aktiviteter som förhoppningsvis gör att de stannar längre på orten.

En InfoPoint fungerar som turistbyråns förlängda arm ut till besökarna på platser där många turister naturligt befinner sig. Personalen ska kunna erbjuda information och tips till besökarna som gör det lättare att vara gäst i kommunen. Här finns även broschyrer över området.

"Många turister besöker oss på turistbyrån, men alla kommer inte hit. Genom att erbjuda service på ställen där turisterna befinner sig i andra ärenden hoppas vi på att väcka intresse för kommunen så att besökarna passar på att stanna lite längre." säger Åsa Sjögren, turiststrateg på Tidaholms kommun.

Företeelsen InfoPoint började som ett projekt i bland annat Skaraborg, men är nu en nationell företeelse. Bakom satsningen står både Skaraborgs kommunalförbund och Turistrådet Västsverige. Varje Infopoint har en huvudman i form av den lokala turistbyrån.

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2015-07-21

Kontakt

Kontakt

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Tfn 0502-60 60 00

E-post


Populära sidor

Press
Återvinning