Konstnatten 2013

28-29 september lördag kl. 16-01, söndag kl. 11-16. Konstnatten 2013 blir en upplevelse utöver det vanliga.

20-talet utställningsplatser med konst och hantverk.

Klingvallsbussen

Gratis bussturer

Under lördagen bjuds besökare gratis resor mellan ateljéer och utställare. I centrum går turer med veteranen Klingvallsbussen samt brandbilen och på landsbygden kommer två veteranbussar att skjutsa runt besökarna.interiör på VinContoret

Vulcanön

VinContoret har spännande utställning både utomhus och i konferensen. Servering fredag och lördag. Museet visar 80-tals- och basutställning och C-magasinet bjuder på utställning med bredd. Litografiska verkstaden visar som vanligt sin konst och verksamhet. På Marbodal center kan man se måleri, tårt-, och köksutställning.


Från Vulcanön till Turbinhusön tar man sig enkelt via den vackra strandpromenaden. Under lördagen kommer tidan och strandprommenaden vara belyst med hjälp från Fagerhult. Sträckan bjuder även på tillfälliga konstverk exklusivt för Konstnattens besökare. I anslutning håller Lilla Bryggeriet öppet med utställning och konstnatten-erbjudanden.

marchaller

Turbinhusön

På Turbinhusön råder full verksamhet. Kaffestugan håller öppet för sugna konstnatten-besökare, i Konsthallen och i Kulturmagasinet visas konst och i Smedstugorna håller handelsbod och hantverkare till. I år har vi även öppnat upp till Konsthallens vind, ett spännande utrymme. Även snickarbon i Kulturmagasinet är öppen.


Vill du uppleva ett något annorlunda inslag under årets Konstnatt ska du besöka Festvåning 4an där Sture Wik från Doc Bay´s Tattoo

visar sina fantastiska konstverk direkt på hud i form av tatueringar.

Äpplen i lera

Landsbygd

Även landsbygden har mycket att bjuda på denna helg med utställningsplatser spridda över hela kommunen. I Velinga hittar du Vidlunga med dess fantastiska ateljé. Hellidsberget är väl värt ett besök med Litografiska museet, Ekebergs gård, Bergaknuten och Bluesföreningen i Bergshyddan.

Tipsa andra genom att skicka till:

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2013-09-20

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Besöksadress
Stadshuset, Torggatan 26A
Tfn
0502-60 60 00
Fax
0502-60 63 50
Org nr
212000-1736
Plusgiro
12 14 20-4
Inloggning
Om webbplatsen Startsidan Nyhetsarkiv Sökresultat Webbkarta Hitta på webbplatsen Kontakt