Synpunkter och felanmälan
Tidaholms kommun
menu

Filmserien våren 2018

Det dags att starta upp vårens filmserie med fyra utvalda kulturfilmer.

Saga teaterbiografen

Tisdag 6 februari kl. 19

Korparna

Agne sliter hårt för att få gården att gå runt. Pressen ökar ytterligare när ägaren hotar att säga upp arrendet. Familjen har brukat gården i generationer och Agne har tagit för givet att sonen Klas ska ta över. Klas däremot vill inte gå i faderns fotspår, men vill inte heller lägga ytterligare börda på sin far. Frågan är hur länge man kan skjuta upp det oundvikliga?

 

Tisdag 20 februari kl. 19

Barnmorskan

Claire är en uppskattad barnmorska som när hon närmar sig slutet av sitt yrkesliv hamnat på kollisionskurs med de moderna sjukhusens metoder och effektivitetskrav. En dag får hon ett märkligt telefonsamtal. Béatrice, hennes fars extravaganta älskarinna som försvann spårlöst för 30 år sedan, har viktiga nyheter och vill träffas. Deras möte blir en dramatisk kollision mellan två motsatta själar.

 

Tisdag 20 mars kl. 19

Three billboards outside Ebbing, Missoury

Frustrerad över den lokala polisens brist på framsteg i att hitta hennes dotters mördare, tar den förtvivlade Mildred Hayes saken i egna händer. Hon ställer stadens högt aktade polischef mot väggen på ett kontroversiellt sätt, genom att sätta upp stora reklamskyltar med ett budskap direkt riktat mot honom. Det blir en kamp mellan Mildred och den lokala polisen i Ebbing.

 

Tisdag 10 april kl. 19

Woner wheel

Fyra människors liv sammanflätas genom dramatiska omständigheter. Ginny är en känslomässigt bräcklig aktris som försörjer sig som servitris. Hennes man Humpty är karusellskötare, och den unge livräddaren Mickey drömmer om att bli dramatiker. När Humptys vuxna dotter Caroline plötsligt dyker upp med gangsters i hälarna kastas de in i ett händelseförlopp med passion, våld och svek som huvudingredienser.

 

Biljettpris:
1 film - 65 kr

2 filmer - 110 kr

4 filmer - 160 kr

 

Säljs på turistbyrån och Saga teaterbiografen

 

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2018-01-24

Kontakt

Kultursamordnare

Johanna Andersson

0502-60 61 88

Kontakt

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Tfn 0502-60 60 00

E-post


Populära sidor

Press
Återvinning