Synpunkter och felanmälan
Tidaholms kommun
menu

Sponsring och annat stöd från kommunen

Kommunen har många sätt att stötta föreningar och andra som vill vara med och göra roliga saker för Tidaholmarna och dem som är här på besök.


Här kan du läsa om några av de sätt kommunen har för att stötta aktörer som vill att det ska hända ännu fler roliga saker i Tidaholm.

Evenemangskalendern

Turistbyrån har en evenemangskalender på sin hemsida. Denna uppdateras löpande och ger en överblick över allt som händer i Tidaholm. Evenemangskalendern används flitigt och marknadsförs av kommunen på många sätt. Kontakta Turistbyrån för att anmäla ett evenemang.

Digitala informationsskyltar vid väg 26

Kommunen äger två informationsskyltar utmed väg 26. På skyltarna visas bland annat bilder med information om större evenemang i kommunen. Grundprincipen är att evenemang av regionalt eller nationellt intresse syns på skärmarna. Kontakta kommunens kommunikatör om du har frågor om de digitala skyltarna.

Väggtidning – skärmar i centrum

Tidaholms kommun är med i samarbetet MinAffärsTV och har hand om de tre skärmar som sitter vända mot gatan i tre skyltfönster i centrum. Om ditt evenemang har stort allmänintresse och drivs utan vinstintresse kan det, utan kostnad, få synas på skärmarna. Då utrymmet är begränsat förbehåller sig FöretagarCentrum rätten att avgöra vad som ska stå med. Kontakta FöretagarCentrum om du har frågor om skärmarna.

Infartsskyltar

På väg in i Tidaholms tätort har kommunen från fyra håll så kallade infartstavlor. Dessa är utrustade med digitla skyltar där aktuella evenemang presenteras. Aktörer som vill ha med information om ett evenemang på skyltarna är välkomna att höra av sig till Turistbyrån.

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2017-07-17

Kontakt

Kommunikatör
Mattias Nilsson
0502-60 69 40

 

FöretagarCentrum
Caroline Lindell
0502-60 63 90

 

Turistbyrån

0502-60 62 08

 

Postadress
Tidaholms kommun
522 81  Tidaholm

Relaterade länkar

Kontakt

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Tfn 0502-60 60 00

E-post


Populära sidor

Press
Återvinning