Synpunkter och felanmälan
Tidaholms kommun
menu

Stadsnät

Tidaholms Energi ansvarar för utbyggnad av stadsnätet i kommunen som en del av sitt infrastrukturåtagande, (el, fjärrvärme och bredband).


Inom Tidaholms kommun kan du som företag eller privatperson få kommunikationstjänster via antingen fiber eller koppar. För koppartjänster (ADSL) finns 90% täckning för bredbandstjänster inom kommunen.


Oavsett var du bor kan vi nästan alltid ansluta ditt hem eller företag till en bredbandstjänst med lokal förankring och närvaro.


I Tidaholms kommun kan du som privatperson dessutom få tillgång till så kallat Öppet stadsnät.


I det öppna stadsnätet får du inte bara en egen fiberförbindelse för kommunikation hem till dig. Du väljer dessutom bredbandstjänster, tv-utbud och telefonleverantör mellan konkurrerande tjänsteleverantörer. Det innebär bland annat kortare bindningstider och i allmänhet lägre priser för tjänster i ett öppet nät, i förhållande till andra abonnemangslösningar.


Om din bostad eller bostadsrättförening har fiberanslutning från Tidaholms Energi innebär det att du fritt kan välja tjänster och olika leverantörer, via vår öppna stadsnätsportal, för både internet, TV och telefoni.

Länken till stadsnätsportal hittar du till höger under relaterade länkar.


Om du önskar få mer information eller anmäla intresse för att ansluta din fastighet/näringsverksamhet till Tidaholms fibernät kan du kontakta oss via mail eller telefon. Uppgifterna till kontakt hittar du till höger.

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2018-02-13

Kontakt

Stadsnätschef Tidaholms Energi

Ulf Karlander

0502-60 65 69

Tidaholms fibernät

0502-60 65 50


Besöksadress

Tidaholms Energi AB

Smedjegatan 18

522 22  Tidaholm


Besök sker lämpligast efter överenskommelse

Kontakt

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Tfn 0502-60 60 00

E-post


Populära sidor

Press
Återvinning