Tidaholm marknadsfördes på mässa

Den 12-15 november anordnade Elmiamässan för 30:e gången den välbesökta underleverantörsmässan Subcontractor. Likt tidigare år var Tidaholms kommun och Tidaholmsföretag representerade på mässan.

- Är det någon mässa vi ska vara med på så är det just denna, med tanke på den struktur som vi har på industrin i Tidaholm med många underleverantörer, säger Malin Lundberg, Näringslivschef. Det är hon och hennes kollegor på Företagarcentrum som har dragit i trådarna kring den gemensamma monter som kommunen och näringslivet hade på mässan.

I år följde PV Systems, KS Industriservice, Steens Mekaniska och VinContoret med till Jönköping i syftet att marknadsföra Tidaholms kommun och företagen i Tidaholm. - Det är viktigt att vi både ökar och breddar kännedomen om vår kommun och de företag som finns i kommunen. Mässan är en bra och viktig mötesplats för att knyta kontakter, säger Lundberg.

Roger Käll och Benny Kjellgren från PV Systems resonerar på samma vis. De menar att mässan är ett tillfälle att möte såväl samarbetspartners som underleverantörer och kunder. - Vi tycker att det är viktigt att vi syns här. Det ger tillfälle att såväl knyta nya kontakter som att underhålla befintliga, säger Roger Käll som menar att närvaron på mässan i Jönköping är en investering i framtida verksamhet.

Enligt Lundberg kan det ökade trycket tyda på att den förutspådda högkonjunkturen är på intåg. Årets mässa blev den största någonsin med en yta på 18 307 kvadratmeter. 15 311 besökare har mött 1 178 utställare från 29 länder.

- Det är fantastiskt roligt att det är så många som väljer att besöka mässan. Och det visar också att vi är helt rätt ute när vi väljer att vara här, säger Lundberg.

Tipsa andra genom att skicka till:

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2013-11-28

Kontakt

Näringslivs- och arbetsmarknadschef
Malin Lundberg

0502-60 63 89

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Besöksadress
Stadshuset, Torggatan 26A
Tfn
0502-60 60 00
Fax
0502-60 63 50
Org nr
212000-1736
Plusgiro
12 14 20-4
Inloggning
Om webbplatsen Startsidan Nyhetsarkiv Sökresultat Webbkarta Hitta på webbplatsen Kontakt