Tidaholm bjuder på Eddie Meduza-musik under Melodifestivalen i Lidköping 1 mars

Den 1 mars blir det Eddie Meduza-röj i gallerian Särnmarkshuset i centrala Lidköping. Bandet Errol Angels spelar Eddie Meduza-musik från kl. 11 på förmiddagen.

Samtidigt marknadsför Tidaholms museum sin framgångsrika utställning om Eddie Meduza samt sommarens stora dragplåster ”May the force be with you”, en utställning om Starwars, filmskapande, fankultur, kreativitet och teknikbygge.

Alla kommuner i Skaraborg har blivit inbjudna av Destination Läckö-Kinnekulle för att marknadsföra sig i samband med Melodifestivalen, deltävling ”Andra Chansen”, som går av stapeln i Sparbanken Lidköping Arena den 1 mars. Det var mycket upp till varje kommun vad man ville hitta på, men gärna något på temat Musik och mat.


”Vi började fundera på vad vi hade för musik- eller matupplevelser i Tidaholm att marknadsföra och det var då vi kom på att det skulle vara kul att göra något kring Eddie Meduza. Vi frågade Henrik och Peder Sveder i Errol Angels om de skulle vara intresserade av att spela i någon av Lidköpings inomhusgallerior under förmiddagen den 1 mars, vilket de tackade ja till direkt. Från turistbyrån kommer vi att vara på plats för att marknadsföra Tidaholm och framförallt museets utställningar, säger Åsa Sjögren på turistbyrån”.

Tipsa andra genom att skicka till:

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2014-02-25

Kontakt

Turistchef

Åsa Sjögren

0502-60 61 53

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Besöksadress
Stadshuset, Torggatan 26A
Tfn
0502-60 60 00
Fax
0502-60 63 50
Org nr
212000-1736
Plusgiro
12 14 20-4
Inloggning
Om webbplatsen Startsidan Nyhetsarkiv Sökresultat Webbkarta Hitta på webbplatsen Kontakt