Skaraborg i gemensam satsning med fokus på outdoorturism

Skaraborg satsar på fiske och gemensam utbildning av turistbyråpersonal

Kunskapen om fisketurismen i Skaraborg kommer att öka bland turistbyråernas frontpersonal efter tisdagens möte på Hökensås Camping och Stugby. Syftet med den gemensamma kvällen är informera all frontpersonal om fiskemöjligheter i hela området. Informationskvällen genomförs tisdagen den 17 juni på Hökensås Camping och Stugby i Tidaholm.


Naturen och outdoorturismen en viktig del och Destination Skaraborg bjuder nu in till gemensam informationskväll för att öka kunskapen om fisketurismen i området. Samtliga av Skaraborgs alla turistbyråer är inbjudna. Under kvällen kommer även deltagarna att få prova på fiske vid Bastasjön under ledning av Mårten Fredriksson från Hökensås Sportfiske.


Informationskvällen, som riktar sig till frontpersonal vid turistbyråerna, anordnas av representanter från turistbyråerna i Tidaholm och Hjo tillsammans med Mårten Fredriksson Hökensås Sportfiske, John Zafaradl som representerar Leader Skaraborg med inriktning på fisketurism, Ove Johansson som driver Charterfiske, Fredrik Fredén Predatorguide samt Hans-Göran Hansson som står bakom Öringssafari i Hjo.

Tipsa andra genom att skicka till:

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2014-06-13

Kontakt

Administratör

Caroline Lindell

0502-60 63 90

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Besöksadress
Stadshuset, Torggatan 26A
Tfn
0502-60 60 00
Fax
0502-60 63 50
Org nr
212000-1736
Plusgiro
12 14 20-4
Inloggning
Om webbplatsen Startsidan Nyhetsarkiv Sökresultat Webbkarta Hitta på webbplatsen Kontakt