Synpunkter och felanmälan
Tidaholms kommun
menu

Lätt att vara tysk gäst i Tidaholm

Tidaholms och Falköpings kommuner har under våren och hösten haft ett samarbete i utbildningen ”Lätt att vara tysk gäst” som riktar sig till exportmogna turismföretag.

- Det handlar om bemötande och att förbättra värdskapet för tysktalande turister. Men även hur man når ut till tysktalande turister genom marknadsföring, säger Ida Elf, Centrum- och besöksnäringsutvecklare i Tidaholm.

Totalt har ett 20-tal personer har genomgått utbildningen, där kursdeltagarna har varit från olika företag och organisationer med anknytning till turismbranschen. Det har varit tre utbildningsdagar som varit förlagda på deltagarnas egna turistanläggningar (Mönethorp, Hökensås Camping och Stugby samt Ekehagens forntidsby), detta för att ge en inblick i varandras verksamheter. Kursen har finansierats av turistorganisationerna i Falköping, Tidaholm och Turismstrategi Skaraborg.

 Det har varit jätteintressant, jag har lärt mig mycket, säger Frida Eklund som ofta möter tyskar i sitt arbete på Hökensås Camping och Stugby.

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2015-09-16

Kontakt

Centrum- och besöksnäringsutvecklare

Ida Elf

Kontakt

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Tfn 0502-60 60 00

E-post


Populära sidor

Press
Återvinning