Företagarfrukost och föreläsning om Google

På morgonen den 28 augusti anordnades företagarfrukost i tältet utanför Företagarcentrum.

Peter Larsson från Försäkringskassan inledde med att berätta om sjukskrivningsantalen i Tidaholm och om hur Försäkringskassan tillsammans med andra aktörer arbetar för att minska antalet sjukpenningsdagar.

Jill Eriksson, regionchef vid Ungt Företagande Skaraborg berättade om UF-arbetet inom skolorna och om vikten av att stärka länken mellan UF-företagen och näringslivet ytterligare. Näringslivschef Malin Lundberg instämde att nyföretagandet och det unga företagandet är oerhört viktigt.

Niklas Fällström, landsbygdsutvecklare i Falköpings kommun var sist ut på frukosten och kåserade om Tidaholm. Fällström berättade med glimten i ögat om möten med lokala företagare i Tidaholm och om vilken fantastisk kommun han tycker att Tidaholm faktiskt är. Vänligt, kreativt och framåtsträvande var några av de ord han använde för att beskriva Tidaholm.


På eftermiddagen anordnades en föreläsning om Google med Johan Lundberg från fö­retaget Hemsida på en dag. Lundberg kom med många goda råd och tips på hur man på bästa sätt kan synas på Google och hur man på ett enkelt sätt kan skaffa sig en hemsida som har allt man som företagare behöver.

Nästa företagarfrukost hålls den 6 november i Bibliotekshuset i samarbete med Företagarna, Handelsbanken och Länsförsäkringar.

Tipsa andra genom att skicka till:

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2014-08-29

Kontakt

Administratör

Caroline Lindell

0502-60 63 90

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Besöksadress
Stadshuset, Torggatan 26A
Tfn
0502-60 60 00
Fax
0502-60 63 50
Org nr
212000-1736
Plusgiro
12 14 20-4
Inloggning
Om webbplatsen Startsidan Nyhetsarkiv Sökresultat Webbkarta Hitta på webbplatsen Kontakt