Synpunkter och felanmälan
Tidaholms kommun
menu

Christina Stielli gästar Tidaholm

Torsdagen den 20 oktober kl. 7.30 är det Företagarfrukost Exclusive och morgonens föreläsare är Christina Stielli.

Christina har blivit utsedd till Årets talare 2014 och 2015. Hon har arbetat med utbildning och föreläsningar i snart 15 år. Christina har arbetat som chef med personalansvar inom branscher med höga krav på service, stresshantering och förändringsvilja. Med detta i ryggsäcken har hon de senaste 5 åren stått på scenen för att förmedla kunskap, insikter och erfarenheter av detta arbete.


Christina lägger stor vikt vid den egna individens valmöjligheter för att förhålla sig till situationer som uppstår i livet, vare sig det är privat eller på arbetet. Hon pratar om hur vi ska “klara av skiten i livet”. Christina debuterade som bokskrivare 2010 och har sedan dess skrivit flera böcker. 2016 släpps boken Skapa arbetsglädje.


Den 20 oktober kommer alltså Christina till Tidaholm och föreläser i Bibliotekshuset. Vad är egentligen arbetsglädje och hur skapar vi det? Balans i förändringsarbete, hur får vi med oss alla och ska alla med? Medarbetarskap, vi är varandras arbetsmiljö, vems är ansvaret och vad är det egentligen? Detta är några av de frågor som Christina kommer ta upp under morgonen.

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2016-10-28

Kontakt

Projektledare/administratör

Caroline Lindell

0502-60-63 90

Kontakt

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Tfn 0502-60 60 00

E-post


Populära sidor

Press
Återvinning