Synpunkter och felanmälan
Tidaholms kommun
menu

Tidaholm är en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare

Tidaholms kommun har av Karriärföretagen utnämnts till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. Det efter att en jury sammanställt och analyserat medarbetarundersökningar från de anställda.

Tidaholms Kommun har blivit utsedda till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare med motiveringen: ”Duktiga medarbetare och engagerade ledare präglar tydligt verksamheten i Tidaholms kommun. Med intressanta utbildningar och möjlighet att byta befattning skapas dessutom goda möjligheter för personlig utveckling och karriär. Tidaholms kommun utses därför till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor.”


- Det känns oerhört roligt att få ett bevis på det hårda jobb vi i kommunen lägger ner och vad våra kompetenta medarbetare och ledare förtjänar. Vi jobbar för att vara en attraktiv kommun att arbeta i och det här känns som ett bevis på att vi är på rätt väg, säger Maria Johansson, personalchef på Tidaholms Kommun.


Under hösten 2015 nominerade de kommunalt anställda i Tidaholm kommunen till utmärkelsen. Efter nomineringen tillsatte företaget bakom undersökningen en jury som analyserade medarbetareundersökningar från kommunens anställda. Undersökningarna låg sedan till grund för utnämningen. Tidaholms Kommun erhöll högra siffror i såväl hur nöjda de anställda är med sina medarbetare, arbetsmiljön, karriär- och utvecklingsmöjligheter och arbetsuppgifterna de har. 


Inför Sveriges mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor har över 500 organisationer utvärderats utifrån karriär- och utvecklingsmöjligheter, medarbetarengagemang, rekrytering, internt- och externt employer brand och mycket mer. Utav dessa har ca 250 organisationer passerat första urvalet och utifrån de har vår jury valt ut de Topp 100 och sedermera de Topp 50 organisationerna som belönats med utmärkelsen.


Karriärföretagen har i undersökningen mätt organisationernas kommunikation som arbetsgivare, utvärderat tidigare medarbetarundersökningar eller låtit medarbetare själva få berätta vad de tycker om sin arbetsgivare i den anonyma undersökningen Employee Engagement. Det slutgiltiga urvalet har sedan gjorts av en jury av interna Employer Branding och Rekryteringsexperter som granskat underlaget för respektive organisation. I processen har över 16000 recensioner samlats in och analyserats för att komma fram till de Topp 100 och sedermera de Topp 50 organisationerna som belönas med utmärkelsen att vara en av Sveriges mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor.

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2016-05-26

Kontakt

Kommunikatör

Mattias Nilsson

0502 - 60 60 32

Kontakt

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Tfn 0502-60 60 00

E-post


Populära sidor

Press
Återvinning