Synpunkter och felanmälan
Tidaholms kommun
menu

Mobilt poliskontor ersätter polisstation i Tidaholm

Polis framför det mobila poliskontoret

Information från Polisen om närvaron i Tidaholm: Polisen i Skaraborg utökar sin verksamhet med mobila poliskontor (MPK) och har nu tillgång till två MPK som besöker orter i Skaraborg.

MPK är en polismärkt husbil som är specialbyggd till att fungera som arbetsplats. Polisen i Skaraborg förfogar nu över två mobila poliskontor som enligt ett fast schema kommer att åka runt i Skaraborg. I lokalpolisområde östra Skaraborg kommer MPK fortsättningsvis under vardagar att besöka Hjo, Gullspång, Tidaholm, Töreboda och Tibro.

 

MPK kommer att besöka Tidaholm varje onsdag kl. 9-14, vilket är en utökning av den tidigare besökstiden på det fasta poliskontoret. Poliskontoret i Tidaholm stänger därmed och sista dagen för allmänheten att besöka det fasta kontoret blir onsdag den 27 september 2017.

 

– Vi kommer alltid av olika skäl att behöva finnas fysiskt närvarande för att möta människor. Med hjälp av det mobila poliskontoret kommer vi närmare medborgar-na. Det blir lättare för oss att lyssna på medborgarna och deras lokala problem, säger Andreas Wedebrand, t.f. lokalpolisområdeschef i Skaraborg.

 

I polisens nya organisation finns även en kommunpolis, som arbetar med brottsförebyggande frågor i lokal samverkan med kommunen.

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2017-09-26

Kontakt

Frågor hänvisas till polisen

114 14

www.polisen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Tfn 0502-60 60 00

E-post


Populära sidor

Press
Återvinning