Synpunkter och felanmälan
Tidaholms kommun
menu

Dags för Kräftival i Tidaholm

Den 12 och 13 augusti är det dags för Kräftans dag och Kräftivalen i Tidaholm, där bland annat Petter uppträder. Dagarna bjuder på kräftfiske, tivoli, livemusik och mycket mer.

Kräftans dag

Varje år anordnas Tidaholms egen stadsfest, Kräftivalen med stor fest i centrum. Festen tjuvstartar redan på fredagen den 12 augusti med Kräftans dag. Alla barn upp till 15 år får då fiska kräftor i Tidan mitt i centrala Tidaholm. Två redskap, bur och håv, får användas. Har du tur fångar du en märkt kräfta. De 20 första som fångar en märkt kräfta får under kvällen ett pris. Kräftfisket startar kl. 17. Är du över 15 år är du givetvis ändå välkommen att göra barnen sällskap med förslagsvis en picknick i gräset. Hela programmet hittar du via länken nedan.

 

  1. Program för Kräftans daglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster  

 

Kräftivalen

Under lördagen är det Kräftival. Hela dagen kommer Lillens tivoli finnas på plats i centrum. Det blir även bakluckeloppis på Gamla torget, uppvisning av sportdansklubben Dansverkstan och ponnyridning. Framåt kvällen bjuds det på livemusik med Petter som avslutning kl. 22. Hela programmet för Kräftivalen hittar du via länken nedan.  

 

  1. Program för Kräftivalenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2016-08-09

Kontakt

Centrumutvecklare

Ida Elf

0502-60 62 16

Kontakt

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Tfn 0502-60 60 00

E-post


Populära sidor

Press
Återvinning