Synpunkter och felanmälan
Tidaholms kommun
menu

Ung Arena 9.0

En glad bebis med sin glada mamma

Ung Arena vänder sig till dig som är mellan 15-24 år och inte studerar eller arbetar. Du kanske gärna vill komma igång med studier eller arbete men vet inte riktigt vad du vill, hur du ska ta första steget eller vilken hjälp det finns att få.

På Ung Arena kan du få hjälp med att ta reda på vad du vill genom coaching av en personlig mentor, du kan få information och snabb kontakt med bland annat Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, skolan och andra av kommunens olika aktörer. Vi kan hjälpa dig att ta reda på vilka alternativ som passar dig för att du ska kunna ta dig vidare mot jobb eller studier.


Det finns möjlighet att göra praktik för att lära sig mer om olika yrken/arbetsplatser eller kanske testa en prova-på-utbildning som olika kommuner i Skaraborg anordnar. Du kan få hjälp med att skriva CV, personligt brev och information om olika studier och yrken.


Ung Arena som är ett ESF-projekt (Europeiska socialfonden) och handlar även om att utveckla samarbetet mellan nio olika kommuner i Skaraborg samt Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan för att öka möjligheterna för unga att komma närmare sitt mål.


I Tidaholm finns vi på Fredsgatan 4, i Arbetsförmedlingens före detta lokaler, runt hörnet i källaren.


Öppettider: Torsdagar kl: 13-15.

 

Mer information hittar du i länken till höger på sidan.

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2018-03-09

Aktuellt

Kontakt

Projektledare
Johanna Jellinek

0502-60 69 11

Relaterade länkar

Kontakt

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Tfn 0502-60 60 00

E-post


Populära sidor

Press
Återvinning