Synpunkter och felanmälan
Tidaholms kommun
menu

Lägg in ditt barns schema i IST Lämna & Hämta senast 30/11

Nu lämnar och ändrar du ditt barns schema för förskola, fritids och pedagogisk omsorg i e-tjänsten IST Lämna & Hämta - istället för på papper.

Nu slipper du lämna in fler scheman på papper! Nu har Tidaholms kommun öppnat e-tjänsten IST Lämna & Hämta. E-tjänsten vänder sig till dig som är platsinnehavare för barn i förskola, fritids och pedagogisk omsorg. Från och med idag lämnar och ändrar du dina barns scheman för barnomsorg genom e-tjänsten. Du behöver därmed inte längre fylla i och lämna in scheman på papper.


Du som är platsinnehavare behöver logga in och lämna ditt/dina barns schema för barnomsorg i e-tjänsten senast den 30 november 2017. Kommunen behöver ditt schema för att allt ska bli rätt vid fakturering.


Klicka på länken nedan för att komma till e-tjänsten:

 

Påminnelse: Anmäl inkomst i e-tjänsten IST Förskola & Fritids

I oktober 2017 öppnade Tidaholms kommun e-tjänsten IST Förskola & Fritids. Du som är platsinnehavare för ett barn i förskola, fritids eller pedagogisk omsorg behöver även logga in på denna e-tjänst och anmäla din inkomst. Vi behöver din inkomstanmälan för att allt ska bli rätt vid fakturering. Om du redan har anmält din inkomst i e-tjänsten kan du ignorera denna påminnelse. 

 

Klicka på länken nedan för att komma till e-tjänsten:

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2017-11-16

Kontakt

Barnomsorgsadministratör

Sandra Teike

0502- 60 62 28

Kontakt

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Tfn 0502-60 60 00

E-post


Populära sidor

Press
Återvinning