Synpunkter och felanmälan
Tidaholms kommun
menu

Ansök till vuxenutbildningen senast 1 oktober

KompetensCentrum i Tidaholm erbjuder utbildning för vuxna. I oktober startar nya kurser på grundläggande eller gymnasial nivå. 

Vuxenutbildning på grundläggande nivå syftar till att ge vuxna sådana kunskaper som de behöver för att delta i samhälls- och arbetslivet. Den syftar också till att möjliggöra fortsatta studier. Utbildning på gymnasial nivå syftar till att ge vuxna kunskaper på en nivå som motsvarar den som utbildningen i gymnasieskolan ska ge. Om du vill läsa enstaka kurser på grundläggande eller gymnasial nivå är du välkommen att ansöka till KompetensCentrum! 

 

Nästa utbildningsstart för enstaka kurser på grundläggande eller gymnasial nivå är den 23 oktober 2017. Sista ansökningsdag är den 1 oktober 2017. Anmälningsblanketter hittar du på KompetensCentrums hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Du är också välkommen att boka ett möte med en av våra studie- och yrkesvägledare för att planera din studietid. Alla kontaktuppgifter hittar du på KompetensCentrums hemsida. Där kan även läsa mer om de utbildningar som KompetensCentrum erbjuder.

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2017-09-20

Kontakt

Studie- och yrkesvägledare
Katarina Mattsson
0502-606260


Vivi Johansson
0502-606345

Kontakt

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Tfn 0502-60 60 00

E-post


Populära sidor

Press
Återvinning